Dufour 32

Een innovatieve en sportieve zeilboot

De Dufour 32, 32-voet zeiljacht is ontwikkeld in dezelfde geest als alle nieuwste modellen in de Dufour reeks, om een sportief, innovatief jacht te zijn dat gemakkelijk te hanteren is, zowel met een bemanning als single-handed.

Ontwerp FELCI Design
Afmetingen 10.31 x 3.31 x 1.90 (1.60 optioneel) m
Prijs Vanaf € 148.830,- inclusief 21% BTW

Brochure

pdf (2)

Proefvaart maken

notebook

EXTERIEUR

Een innovatief dekplan

Voor de eerste keer op een 32-voet zeilboot kunt u nu genieten van een zonnebed achterin … beschut door een stoffen kap die in enkele ogenblikken kan worden aangepast.

De opblaasbare en verwijderbare achterdeur van de cockpit klapt naar beneden om deze grote vriendelijke ruimte te voltooien, en biedt u het comfort van een veel groter jacht.

Met de wens om altijd de grootst mogelijke buitenruimte te bieden, is er nu een opklapbare helmstok, zodat u kunt profiteren van deze ruimte en toch op elk moment een onvergelijkbare soepelheid van besturing en manoeuvreerbaarheid kunt garanderen.

INTERIEUR

Het interieur van de Dufour 310 heeft een layout verdeeld in twee hutten, een ruime eethoek en een toilet-/doucheruimte. De luxe eiken materialen zijn toevertrouwd aan deskundigen en bekwame ambachtslieden.

VIDEO

Bekijk de video van de Dufour Grand Large 310.

ALGEMENE KENMERKEN

Ontwerper Umberto FELCI
Lengte over alles 9.67 m
Lengte romp 9.35 m
Lengte waterlijn 8.70 m
Maximale breedte 3.31 m
Diepgang 1.90 m (1.60 m opt.)
Waterverplaatsing 4900 kg
Ballast 1330 kg

D310-zeilplan

Brochure

PROEFVAART AANVRAGEN

Naam*
Adres
E-mail*
Telefoon
Ik wil graag
Bericht