Veel meer dan een zeilboot

Ontwerp Felci Yacht Design
Afmetingen 14.75 x 4.74 x 2.25 m
Prijs Vanaf € 379.825,- inclusief 21% BTW

Brochure

pdf (2)

Proefvaart maken

notebook

Als de knowhow van Dufour zich opnieuw uitvindt om de zeilboot van morgen te maken. Dit resulteert in een 47-footer die zowel mooi ontworpen is als hoge prestaties levert voor ongelooflijke sensaties. De Dufour 470 combineert zowel de knowhow van Dufour als de wens van het merk om te innoveren. Dit model, in lijn met zijn voorganger, geniet van het DNA van de werf en biedt tegelijkertijd een voorsprong op de moderniteit. Het ontwerp van de romp en de vloeiende indeling van het dek maken het nu al tot een iconisch zeilschip. Zijn moderniteit, zijn eenvoud en zijn elegantie maken het al tot een nieuwe “klassieker”.

Drie modellen in één. Laat uw instinct het woord voeren…

Easy versie

De “Easy” versie is bedoeld voor eigenaren en huurders die op zoek zijn naar eenvoud en comfort. Zijn elegant bewegingsplan maakt een grote mobiliteit mogelijk.

Ocean versie

De “Ocean” versie past perfect bij eigenaren die een meer traditioneel bewegingsplan wensen met de lakens op de kuipen en de val en de overloop van het grootzeil in de buurt van de helm positie.

Performance versie

De “Performance” versie is ideaal voor liefhebbers van thrills en regatta’s. Met zijn zes hoogwaardige lieren, zijn schoothoek aan de achterzijde van de cockpit en zijn “Performance” uitrusting, wordt dit model omgetoverd tot een pure racer.

INTERIEUR

De Dufour 470 wordt geleverd in drie interieur indelingen. Iedere zeiler vindt wat hij zoekt, of het nu gaat om het varen met een grote of kleine bemanning. De innovaties in het ontwerp zorgen voor een optimaal gebruik van de ruimte om eenvoudig varen te garanderen met behoud van zeer comfortabele slaapplaatsen.

ALGEMENE KENMERKEN

Ontwerper Felci Yacht Design
Lengte over alles 14.75 m
Lengte romp 13.99 m
Lengte waterlijn 13.55 m
Maximale breedte 4.75 m
Diepgang 2.20 m
Waterverplaatsing 10.760 kg
Ballast 2.850 kg

Brochure

PROEFVAART AANVRAGEN

Naam*
Adres
E-mail*
Telefoon
Ik wil graag
Bericht