Luxe uitzonderlijke prestaties

Ontwerp Umberto FELCI
Afmetingen 16.35 x 4.99 x 2.30 m / 1.95 m / 2.80 m
Prijs Vanaf € 487.017,- incl. 21% BTW

Brochure op aanvraag

pdf (2)

Proefvaart maken

notebook

– INSTINCTIEF ZEILEN –
PIONIER OP HET GEBIED VAN INNOVATIE

Wanneer de legendarische Dufour Performance- en Grand Large-reeksen samenkomen als één geheel. De ultieme fusie van twee werelden heeft geleid tot een zeilboot met onvergelijkbare eigenschappen.

De Dufour 530 is een levendige weerspiegeling van onze uitgebreide kennis. Ontwikkeld op basis van de architectonische premisse van de Performance serie, is de authentieke romp van de Dufour 530 ontworpen met het oog op opwinding. Comfort is de sleutel tijdens het cruisen, dus we hebben de belangrijkste Grand Large kenmerken gecombineerd met een open, veilig, volledig uitgerust dek.

En als klap op de vuurpijl zijn er nog adembenemende innovaties. Drie volledig verschillende manoeuvreerindelingen, een cockpit met geheel nieuwe functies, een revolutionair bimini-concept en een prachtige esthetiek.

Een ruime, elegante zeilboot die tot in het kleinste detail is afgewerkt. De ultieme onderscheiding.

INTERIEUR

Uitblinkend comfort – Bij het ontwerp van het interieur van de 530 is echt nagedacht over ruimte en ergonomie. Alleen al het idee om de kombuis tegen het hoofdschot te plaatsen, maakt dit jacht uniek in haar klasse. Enorme koellades, veel kastruimte en verlichting maken dit jacht een droom om op te verblijven.

ALGEMENE KENMERKEN

Ontwerper Umberto FELCI
Lengte over alles 16.35 m
Lengte romp 15.50 m
Lengte waterlijn 14.97 m
Maximale breedte 4.99m
Diepgang 2.30 m / 1.95 m / 2.80 m
Waterverplaatsing 17.774 KG

Brochure

AANVRAAG FORMULIER

Naam*
Adres
E-mail*
Telefoon
Ik wil graag
Bericht