Yacht Invest Opportunities

Presentatie nieuwe samenwerking

Dufour Nederland biedt in samenwerking met Yacht-Match, Yacht Charter Managementoplossingen voor Dufour eigenaren die hun jacht als een lifestyle investering zien.

We zijn er trots op u de coöperatie te presenteren tussen Yacht-Match en Dufour Nederland om onze klanten in Nederland en Noord-West Duitsland een eerste klas jachtverhuur begeleidingsprogramma voor hun Dufour zeiljachten en Dufour Catamarans aan te bieden.

df-nl ym

 

Aankoop begeleiding

Potentiële Dufour eigenaren kunnen door Yacht-Match worden begeleid op hun zoektocht naar de meest passende charterjacht managementprogramma. Door middel van een gedegen inventarisatie van de eisen en wensen van de potentiële charterjacht investeerder, zal de consultant van Yacht-Match de drie best passende programma’s aanbieden uit het wereldwijd aanbod van charter operators welke aangesloten zijn bij het Yacht-Match netwerk.

Onafhankelijk charter investeringsadvies

“De meerwaarde van Yacht-Match ligt hem in het feit dat zij door hun onafhankelijk positie, knowhow en internationaal netwerk mijn Dufour klanten precies de juiste charterjacht managementprogramma kunnen adviseren. Dufour eigenaren kunnen niet alleen fors besparen op zowel aankoop- als onderhoudskosten, maar zelfs hun watersport lifestyle kostenneutraal kunnen genieten!” zegt Robin de Snoo, directeur/eigenaar van Dufour Nederland.

Jachtinvesteerder staat centraal

“Met de samenwerking tussen Dufour NL en Yacht-Match stellen we de jachtinvesteerder centraal” Vervolgt Robin de Snoo, “zijn/haar eisen en wensen zijn het uitgangspunt van het vinden van de beste match in de internationale jachtcharter wereld. Een voorbeeld hiervan zijn de VIP afspraken. Yacht-Match zoekt de potentiële Dufour eigenaar op door middel van het organiseren van lokale VIP meetings.”

VIP meeting boot’18

“Geïnteresseerde jachtkopers kunnen een plaats reserveren op de eerstvolgende VIP-vergadering tijdens boot’18 Düsseldorf en daarmee kans maken op een gratis zeilvakantie met het unieke TRY-n-BUY-concept van Yacht-Match.” Zegt Dirk Agter, een van de Yacht-Match founders “Tijdens deze bijeenkomst bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om in een persoonlijke ontmoeting de jachtcharter investeringsopties voor hun favoriete Dufour te bespreken.

Meer informatie via www.dufour-zeiljachten.nl (info@dufour-zeiljachten.nl) en/of via dirk@yacht-match.se.